Hydraulische circuits en manifoldblokken.

 

Hydraulische circuits gebruiken de pomp om hydraulische vloeistof door het systeem te duwen om vloeistofkracht te creëren. De vloeistof stroomt door de kleppen en stroomt naar de cilinder waar de hydraulische energie weer wordt omgezet in mechanische energie. De kleppen helpen om de stroom van de vloeistof te richten en indien nodig de druk te ontlasten.

Voor het tekenen van hydraulische systemen en kleppenblokken of manifolds – ook voor derden – maken onze  Bijlard engineers gebruik van diverse 3D softwarepakketten en hydraulische teken- en berekeningssoftware. Deze op de praktijk afgestemde pakketten versnellen niet alleen het ontwerpproces maar minimaliseert tevens de kans op fouten. Naast het tekenen kunnen wij uiteraard ook assisteren in de aanleg van de Hydraulische circuits. Vraag gerust naar onze mogelijkheden.

Een hydraulisch verdeelstuk is een verdeelstuk dat de vloeistofstroom regelt tussen pompen en actuatoren en andere componenten in een hydraulisch systeem. Het is als een schakelbord in een elektrisch circuit omdat het de operator laat bepalen hoeveel vloeistof er tussen welke componenten van een hydraulische machine stroomt.

De verdeelstukken worden volledig op maat ontworpen, gemaakt en aangeleverd. Meer weten? Neem dan met ons contact op.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.