Testen.

 

Hydrauliek testen bestaat ​​uit het evalueren van het gedrag van apparatuur onder reële gebruiksomstandigheden door hydraulische spanningen toe te passen Al onze producten worden getest op Mechanische weerstand onder hoge druk (barst- en proefdruk), reactie op korte drukverhogingen en weerstand tegen hydraulische vermoeidheid.

De kwaliteit van de producten en uitgevoerde werkzaamheden wordt in alle gevallen grondig getest. De prestaties worden hierbij zichtbaar gemaakt op een testbank met de vereiste vermogens en bijbehorende geavanceerde elektronische meetapparatuur.

80% van alle hydrauliek en smeerolie problemen worden veroorzaakt door water en vuil in de olie en tast de conditie van uw machine. Op tijd uw hydrauliek laten testen kan dit voorkomen!

Het testen van de hydraulische olie gebeurt d.m.v. een olieanalyse. Het betreft hier zowel ISO waarde, viscociteit, TAN waarde, PQ getal, watergehalte, chemisch- en reinheidsanalyse en aantal slijtage elementen. Om u te voorzien van een goed en onafhankelijk advies, wordt het oliemonster niet door ons geanalyseerd maar door een gespecialiseerd analyse laboratorium. Wanneer het olie monstername rapport bekend is nemen wij direct contact met u op de resultaten te bespreken en u van advies te voorzien.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.