Servicebox

Wie heeft het niet ervaren, juist als er een belangrijke order of opdracht moet worden uitgevoerd treedt er een storing op in het machinepark. De defecte machine dient zo snel mogelijk te worden gerepareerd zodat de productie weer kan worden hervat. De servicebox (of tool kit) van Bijlard brengt uitkomst.

Wij plaatsen de service box op uw locatie, voorzien van de juiste onderdelen. Deze onderdelen kunnen worden gebruikt om de defecte machine te herstellen. Samen stellen wij de service box samen. Ook kunt u het defecte onderdeel in de box plaatsen, online bestelt u het defecte onderdeel en onze service dienst brengt het onderdeel binnen de afgesproken tijd.

Plaatsen van de box

Wij plaatsen de service box op een vaste locatie binnen uw bedrijf. De defecte onderdelen kunt u in de service box achterlaten. Op afroep komt de service dienst van Bijlard de defecte materialen ophalen en worden deze vervangen door nieuwe onderdelen. Waardoor uw productie proces altijd wordt gewaarborgd.

Ophalen en vervangen

Uw Bijlard service box wordt binnen het afgesloten service level agreement opgehaald en vervangen door een nieuwe service box. De defecte onderdelen worden direct gecontroleerd, op basis van deze controle wordt een prijsopgave verstrekt voorzien van een levertijd. Na uw akkoord zal het betreffende onderdeel door ons worden gerepareerd.

Reparatie, testen en afleveren

Wij dragen er zorg voor dat de betreffende onderdelen worden gerepareerd en uiteraard worden getest. Wij leveren de onderdelen op locatie af binnen de gemaakte afspraak en uw kunt uw productie proces weer opstarten.

Vraag servicebox aanBack to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.